Fonts de Balenyà

La nostra intenció és fer un inventari de les fonts de Balenyà, situar-les en un mapa i recollir informació per a poder-ne fer una publicació. També ens agradaria recuperar-ne alguna, per a ús i gaudí de tothom. Ens envaeix la nostàlgia d’anys enrere quan les fonts formaven part del patrimoni del poble, era una lloc de lleure on poder-hi anar amb la família i els amics, a berenar a dinar, o bé a parar-hi a fer un bon glop quan estàvem assedegats.

Així doncs, hem començat per a situar-les en un mapa amb l’ajuda d’un GPS, enregistrant-ne les dades més rellevants en unes fixes que hem fet a propòsit, i agafar-ne imatges amb la nostra càmera de fotos. També hem pogut recollir testimomis de la gent que hem anat trobant per aquestes contrades, a Barbat, a Vilageriu, al Molí del Verdaguer, al Mas, a Font d’Erola, etc. que ens han explicat moltes coses sobre les fonts i l’aigua, i també ens han ensenyat alguna font que nosaltres desconeixíem.

Us deixem algunes imatges i un mapa on anem descarregant les localitzacions de les fonts. Veureu que hi estem treballant i que si en sabeu alguna que desconeixem, estaríem molt agraïts que ens ho diguéssiu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s